Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήμος πήρε βραβείο διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά τα σκουπίδια κάνουν «πάρτι»

Οι κάδοι και οι δρόμοι έχουν ξεχειλίσει από τα απορρίμματα. Η επιτροπή κατοίκων είναι έτοιμη και πάλι να βάλει «λουκέτο διαρκείας» στον παράνομο ΧΥΤΑ στον Σκοπό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα τον δήμο Ζακύνθου να λάβει βραβείο!
Ο δήμαρχος της πόλης Παύλος Κολοκοτσάς, παρέλαβε βραβείο από τα Best City Awards, με την τιμητική αυτή διάκριση, να αφορά το σχέδιο που υλοποιεί η δημοτική αρχή για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης. Η εκδήλωση-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου- πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο
αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν δήμαρχοι από όλη την Ελλάδας, επίσης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Περιφερειών, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας.
Στην κριτική επιτροπή προέδρευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετείχαν και ειδικοί επιστήμονες. Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Ζακύνθου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι, «Παρά τις αντιξοότητες και τις τρικλοποδιές, έχουμε καταφέρει να δρομολογήσουμε τη λύση. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και η Ζάκυνθος να είναι ένα καθαρό μέρος, που θα αποτελεί παράδειγμα για όλους. Συνεχίζουμε αταλάντευτα προς αυτή την κατεύθυνση και καλούμε όλους να στηρίξουν τις ενέργειές μας προς όφελος του τόπου μας».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimos-pire-vraveio-diaxeirisis-ton-aporrimmaton-alla-ta-skoupidia-kanoun-parti/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!