Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνάντησης των στελεχών της Σοσιαλιστικής Προοπτικής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.
 Ο Όμηρος Ταχμαζίδης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Θεσσαλονίκης), προέβη στον απολογισμό της  μέχρι τώρα δράσης της Οργάνωσης. Ανασκόπησε τα πολιτικά και οργανωτικά βήματα, την επικοινωνιακή πολιτική της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, τονίζοντας ότι το κόμμα αρχίζει να κεφαλαιοποιεί πλέον τη μέχρι τώρα εντατική και συστηματική δουλειά που έγινε από την ίδρυσή του, πριν ενάμιση έτος, έως σήμερα. Ο Σπύρος Κότσιας, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Αθήνας), έκανε την εισήγηση για την πολιτική κατάσταση. Ανέλυσε διεξοδικά τις εξελίξεις σε
συνάρτηση με την εξάρτηση της χώρας από τους δανειστές και την πολιτική των «μνημονίων» που έχει επιβληθεί στον ελληνικό λαό και την οποία ακολουθεί κατά γράμμα, με νέους σκληρότερους όρους, η νέα κυβέρνηση. Καταληκτικά αναφέρθηκε στα πολιτικά προβλήματα στα οποία καλείται να απαντήσει η “Σοσιαλιστική Προοπτική”.
Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου (οργάνωση Σερρών), εισηγήθηκε για τον πολιτικό / οργανωτικό σχεδιασμό και την πολιτική δράση του αμέσως επόμενου διαστήματος. Επίσης αναφέρθηκε στη συμβολή της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής” στην κατεύθυνση συνεννόησης πολιτικών δυνάμεων με σαφή αντιμνημονιακά, αντινεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά. Επισήμανε ότι η οργάνωση δυσκολεύεται στην ανεύρεση ουσιαστικών “συνομιλητών” για τον προσδιορισμό ενός κοινού παρονομαστή, έσπευσε όμως να υπογραμμίσει ότι η Σοσιαλιστική Προοπτική θα πρέπει να είναι έτοιμη να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, είτε με ένα μετωπικό σχήμα, είτε με δικούς της αυτοτελείς συνδυασμούς.
Τα συνολικά πορίσματα και οι αποφάσεις της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν στελέχη από διάφορες πόλεις, θα δοθούν στη δημοσιότητα από το Εκτελεστικό Γραφείο της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής” μετά την επόμενη τακτική συνεδρίασή του. 
http://sosialistiki-prooptiki.gr/555-24-10-2016

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!