Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ληστείες Λαθρεμπόριο. Ο Αργός Θάνατος Του Λιανέμπορα Καπνοπώλη

Τα Καπνοβιομηχανικά προϊόντα έχουν αναδειχθεί ως πρώτος στόχος στις προτιμήσεις των κλεφτών. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έξαρση ληστειών σε Περίπτερα, Ψιλικά και Μίνι Μάρκετ που εμπορεύονται Τσιγάρα.
Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής μέσα από ένα video 1:40 λεπτών αναδεικνύει το θέμα των Ληστειών, του Λαθρεμπορίου και τι πρέπει να γίνει προς την κατεύθυνση αυτή.
Ήδη ως Συνδικάτο έχουμε προχωρήσει σε κεντρική συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική για την κάλυψη κλοπής Καπνικών προϊόντων ώστε να προστατέψουμε όσο είναι δυνατόν
από οικονομικές ζημιές τους συναδέλφους μας.
Σε λίγες μέρες ξεκινάει το SPEKAMILA TV που μέσω αυτής της προσπάθειας θα αναδεικνύουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματα του Λιανεμπορίου Καπνικών ώστε να γίνουν γνωστά στην Πολιτική Εξουσία αλλά και στον Ελληνικό λαό.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους μας να οργανωθούν μαζικά διότι οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες και όλοι μαζί μονό μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.
Το μονό που μπορούμε να υποσχεθούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου είναι ότι κάνουμε τιτάνιες προσπάθειες προς πασά κατεύθυνση σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα της Μικρής Λιανικής να ενημερώσουμε και να οργανώσουμε τον Κλάδο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει μέλλον και επιβίωση.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής
Γεώργιος Δούκας
http://www.synpeka.gr/editorial/item/43907-lhsteies-lathremporio-o-argos-thanatos-toy-lianempora-kapnopwlh.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...