Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Δραγασάκης: Συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα η ρύθμιση του χρέους

Συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα χαρακτήρισε ο Γιάννης Δραγασάκης, τη ρύθμιση του χρέους, προσθέτοντας ότι παράλληλα αποτελεί το «κλειδί» για την ένταξη στο QE, έξοδο στις αγορές και στόχους πλεονασμάτων μετά το 2018.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά την παρέμβασή του στο 15ο συνέδριο του ΣΕΤΕ, σημειώσε ότι χθες ο διοικητής της ΤτΕ διέψευσε τις "Κασσάνδρες" επιβεβαιώνοντας τη σταθεροποίηση της οικονομίας και τις αναπτυξιακές προοπτικές της και πρόσθεσε  «για να πετύχουμε τους εφικτούς στόχους της ανάπτυξης χρειάζεται όλοι να κάνουμε όσα μας αναλογούν. Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα, οπότε προκαλούν εντύπωση όσοι
επιχειρηματολογούν για το αντίθετο».
Στόχος για τον τουρισμό είναι η διαμόρφωση μιας νέας συνεκτικής στρατηγικής για τον κλάδο με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία , ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως ο τουρισμός μπορεί να είναι μοχλός ανάταξης της ευρύτερης οικονομίας ως πυρήνας παραγωγικών συμπλεγμάτων και παραγωγικών διασυνδέσεων.
Ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτει σε ανάρτηση του: «Να ξεφύγουμε από τις τρες αυταπάτες για τον τουρισμό ότι δηλαδή ότι μπορεί να αναπτυχθεί σε συνθήκες περιβαλλοντικής υποβάθμισης, σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης και συμπίεσης των μισθών και σε συνθήκες μη σταθερότητας των γειτόνων μας», υπογράμμισε ενώ αναφερόμενος στη φορολογία, είπε ότι η μείωση του φορολογικού βάρους αλλά και η δίκαιη και αναλογική κατανομή του είναι προτεραιότητα και "κλειδί" η πάταξη της φοροδιαφυγής.

http://www.iefimerida.gr/news/295301/mytilinaios-i-entaxi-sto-qe-tha-dosei-nees-eykairies-stis-ellinikes-epiheiriseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...