Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΕ: Άκρον άωτον της υποκρισίας τα παχιά λόγια

«Αποτελεί το άκρον άωτον της υποκρισίας να ακούμε παχιά λόγια και μεγάλες κορώνες για το ΟΧΙ του ’40 και την Εθνική μας Αντίσταση από μία πολιτειακή και πολιτική ηγεσία που έχει παραδώσει τη χώρα στη μνημονιακή υποδούλωση, στο ξεπούλημα και σε μια ιδιόμορφη νεοαποικιακή κατοχή» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παν. Λαφαζάνης, με αφορμή τη σημερινή επέτειο.
Ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνει ότι η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία «έχει "θάψει" στην πράξη τις αμετάκλητες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, οι οποίες δικαιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, όπως έχει ενταφιάσει στην πράξη και τις μεγάλες εθνικές διεκδικήσεις των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου».
«Τιμούμε το ΟΧΙ του ’40 και το αντιστασιακό έπος του ελληνικού λαού, σημαίνει πρώτα απ’ όλα ότι διεξάγουμε στο σήμερα ανειρήνευτο αγώνα για να απαλλάξουμε τη χώρα από την τρόικα και τα μνημόνια, τη λιτότητα και την υποτέλεια και ν’ ανοίξουμε τον δρόμο για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη, ανεξάρτητη και λεύτερη, που θα βαδίζει σε τροχιά ανάπτυξης, κοινωνικού μετασχηματισμού, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης».
Ο γραμματέας της ΛΑΕ ανέφερε εξάλλου ότι «η τιμή στο ΟΧΙ του ’40, στην αντιστασιακή εποποιία ’41 – ’44 και στο συνακόλουθο πρόσφατο περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, σημαίνει ότι διαμορφώνουμε τώρα και έγκαιρα, ενόψει εξελίξεων, ένα μεγάλο πολιτικό λαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής.

http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/lae_akron_aoton_tis_ypokrisias_ta_paxia_logia-64606777/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!