Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λεβέντης: Φοβάμαι μήπως ο κόσμος τους μουτζώσει όλους και χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να υπάρξει κατάρρευση στην κοινωνία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. 

«Φοβάμαι κατάρρευση μήπως ο κόσμος σιχαθεί όλους και μουτζώσει όλους και χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης» δήλώσε το πρωί του Σαββάτου ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αρχομανείς» λέγοντας ότι «νοιάζονται μόνο για τα μαγαζιά τους ενώ ο κόσμος υποφέρει».
Όσον αφορά το «φλερτ» υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε ποτέ» προσθέτοντας ότι «απλά η απλή αναλογική ήταν πολύ σημαντική για εμένα».

Για τις τηλεοπτικές άδειες, τέλος, είπε ότι την υπόθεση πρέπει να την πάρει στα χέρια του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τονίζοντας ότι «ακόμα και το ενοικιοστάσιο πρέπει να το βάλει το
συμβούλιο και όχι ο Παππάς τον οποίο συμπαθώ».

Εκτίμησε, τέλος, ότι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά το Νοέμβριο.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=114218303

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!