Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΚΑΙΩΣΗ - Στην φάκα του Καμμένου έπεσε η Τουρκία. Τώρα παρακαλάει να φύγει η αποστολή του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο (βίντεο)

Από την πρώτη στιγμή διάφοροι ψεκασμένοι που παριστάνουν τους αναλυτές, αλλά και πολλά «πατριωτικά» site λειτουργώντας σαν φερέφωνα της Τουρκικής Πρεσβείας, πολέμησαν λυσσαλέα αυτή την στρατηγική κίνηση της Ελλάδας.

Τελικά όπως είχαμε εξηγήσει από την πρώτη μέρα (Η αλήθεια για το ΝΑΤΟ σε απλά Ελληνικα ) ο Ερντογαν βρέθηκε σε μια νύχτα να έχει απέναντι του, πέραν των Ελληνικών δυνάμεων, όλο τον Συμμαχικό στόλο! Μπορεί φυσικά να μην είναι στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ, αλλά απλά μια αποστολή,  αλλα τώρα κάθε φορά που προκαλούν πρέπει να κάνουν υπερπτήσεις πάνω απο συμμαχικά πλοια κάτι που έχει εκνευρίσει όλους του συμμάχους.

Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν κυβερνήτη Ξένης φρεγάτας να «χτυπάει» στο ραντάρ του «άγνωστο» αεροσκάφος, χωρίς σχέδιο πτήσης, σε αποστάσεις που θέτουν την ασφάλεια του σκάφους σε κίνδυνο!

Και όλα αυτά να κατατίθενται στα ημερολόγια των πλοίων και στα αντίστοιχα υπουργεία άμυνας! Τωρα ο Ερντογαν σκοπεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR να παρακαλέσει την απόχωρηση του ΝΑΤΟ, γιατι έχει στριμωχτεί από τον νότο από τον Ιραν, το Ιρακ, τους Κούρδους και την Ρωσία και δυτικά από Ελλάδα και ΝΑΤΟ


https://olympia.gr/2016/10/25/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=diplomatiki_niki_tis_elladas&utm_term=2016-10-25

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!