Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - Καταγγελίες Διαπλοκής Για Τα Περίπτερα (3 Video)

Με αφορμή την μετατόπιση ενός περιπτέρου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ακούστηκαν επώνυμες καταγγελίες από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.
Για πρώτη φορά ακούστηκαν ονόματα και καταγγέλθηκε ευθέως ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Καμίνης για συμπεριφορές που δεν συνάδουν για το αξίωμα που κατέχει.
Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής παρακολουθεί εδώ και χρόνια αυτές τις μεθοδεύσεις διαφόρων μεγαλοσχημόνων Δημάρχων ανά την Επικράτεια και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται και ποιοι έστησαν τη νομοθετική εξόντωση των περιπτερούχων το Νοέμβριο 2012.
Πάγιο αίτημα προς την κυβέρνηση είναι η κατάργηση του άρθρου 78 του Ν.4093/12 που άνοιξε
τους ασκούς του Αιόλου για την εξαφάνιση των περιπτέρων.
Οι εγκληματικές νομοθετικές συμπεριφορές των τότε Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης κυρίων Στουρνάρα και Χατζηδάκη, με το πρόσχημα της απελευθέρωσης της αγοράς, ήταν καθολοκληρίαν υπαγορευμένες από τα «Ιερατεία της Διαπλοκής» ώστε να εξαφανιστεί ο συγκεκριμένος κλάδος.
Κάποιοι έχουν παίξει και παίζουν βρώμικο παιχνίδι ενός κλάδου που μετράει χρόνια τώρα αυτοκτονίες, εγκεφαλικά, καρδιακές προσβολές και οικονομική καταστροφή.
Ως Πρόεδρος του Συνδικάτου δεν θέλω να επεκταθώ άλλο στο συγκεκριμένο ζήτημα, απλά περιμένω από την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να τηρήσει τις υποσχέσεις της καταργώντας βασικές διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4093/12.
Δείτε τα σχετικά βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Δούκας Γεώργιος
Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής
http://www.synpeka.gr/editorial/item/43635-dhmos-athhnaiwn-kataggelies-diaplokhs-gia-ta-periptera.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...