Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - Καταγγελίες Διαπλοκής Για Τα Περίπτερα (3 Video)

Με αφορμή την μετατόπιση ενός περιπτέρου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ακούστηκαν επώνυμες καταγγελίες από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.
Για πρώτη φορά ακούστηκαν ονόματα και καταγγέλθηκε ευθέως ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Καμίνης για συμπεριφορές που δεν συνάδουν για το αξίωμα που κατέχει.
Το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής παρακολουθεί εδώ και χρόνια αυτές τις μεθοδεύσεις διαφόρων μεγαλοσχημόνων Δημάρχων ανά την Επικράτεια και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται και ποιοι έστησαν τη νομοθετική εξόντωση των περιπτερούχων το Νοέμβριο 2012.
Πάγιο αίτημα προς την κυβέρνηση είναι η κατάργηση του άρθρου 78 του Ν.4093/12 που άνοιξε
τους ασκούς του Αιόλου για την εξαφάνιση των περιπτέρων.
Οι εγκληματικές νομοθετικές συμπεριφορές των τότε Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης κυρίων Στουρνάρα και Χατζηδάκη, με το πρόσχημα της απελευθέρωσης της αγοράς, ήταν καθολοκληρίαν υπαγορευμένες από τα «Ιερατεία της Διαπλοκής» ώστε να εξαφανιστεί ο συγκεκριμένος κλάδος.
Κάποιοι έχουν παίξει και παίζουν βρώμικο παιχνίδι ενός κλάδου που μετράει χρόνια τώρα αυτοκτονίες, εγκεφαλικά, καρδιακές προσβολές και οικονομική καταστροφή.
Ως Πρόεδρος του Συνδικάτου δεν θέλω να επεκταθώ άλλο στο συγκεκριμένο ζήτημα, απλά περιμένω από την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να τηρήσει τις υποσχέσεις της καταργώντας βασικές διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4093/12.
Δείτε τα σχετικά βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Δούκας Γεώργιος
Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής
http://www.synpeka.gr/editorial/item/43635-dhmos-athhnaiwn-kataggelies-diaplokhs-gia-ta-periptera.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!