Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Οι νεο-''δοσίλογοι'' του σάπιου-διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών

 
Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος ''διπλωματών'' του υπουργείου Εξωτερικών, στην Β. Αμερική
Υπάλληλοι στα Προξενεία της Ελλάδας στον Καναδά (ειδικά Τορόντο) αρνούνται να ανανεώσουν διαβατήρια σε 'Ελληνες, είτε αυτοί είναι στην χώρα ως τουρίστες, είτε βρέθηκαν στον Καναδά αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Υπάλληλοι, με το συνηθισμένο στα Προξενεία στην Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) ύφος κομπλεξικού ''δερβέναγα'', κάνουν ''ανάκριση'' του αιτούντα διαβατήριο αν είναι νόμιμα στην χώρα ή όχι, απειλώντας να τον καταγγείλουν και στις μεταναστευικές Αρχές της χώρας. Πολλαπλά τα κρούσματα στο Τορόντο, αρκετά και τον περασμένο χρόνο στις ΗΠΑ.
(Σημ.: Παραδοσιακά, στην Βόρεια Αμερική, ειδικά στις ΗΠΑ, τοποθετούνται όχι πάντα οι ικανοί διπλωμάτες, αλλά κατά προτίμηση οι έχοντες ''γνωριμίες'' στα σάπια πολιτικά-κομματικά κατεστημένα Ελλάδας ή άχρηστοι ''αυλοκόλακες'' του κάθε πολιτικάντη υπουργού Εξωτερικών).
 
............................
 
Προεκλογική Αμερική 2016: Η ίδια κωμωδία με τους ''επιφανείς Ελληνοαμερικανούς'' υποστηρικτές υποψήφιων
Πριν 40 χρόνια (1976) η Αμερική (ΗΠΑ) εόρταζε τα 200 χρόνια της. Ο Τζίμυ Κάρτερ θα κέρδιζε τις προεδρικές εκλογές, όπως κι έγινε. Οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα στην Κύπρο, Νοέμβριο 1976, επειδή θα... έφευγαν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής, με την εκλογή Κάρτερ. Σαράντα χρόνια μετά, δεν άλλαξε τίποτα στην Κύπρο. Και τότε και τώρα ''μαϊντανοί'' της Ομογένειας, με την σύμπραξη διαπλεκόμενων ΜΜΕ, δημιουργούν την εντύπωση ότι οι Αμερικανοί πολιτικοί θα τηρήσουν τις -επαναλαμβανόμενες, αλλά χωρίς αντίκρυσμα- ''υποσχέσεις'' τους γιά Κύπρο, Τουρκία, Ελλάδα. Σαράντα χρόνια συνηθίσαμε να ζούμε με τα παραμύθια και τους Ομογενείς ''παπατζήδες'' που τα ανακυκλώνουν, γιά να κάνουν την ''φιγούρα'' τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου