Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοβουλία της ΕΥΔΑΠ για δωρεάν νερό σε 115.000 πολίτες

Δωρεάν νερό από 1η Φεβρουαρίου σε όσους εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης δίνει η ΕΥΔΑΠ, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου και του προέδρου του δ.σ. της εταιρείας Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.
Υπολογίζεται ότι το πρόγραμμα θα ωφελήσει περίπου 115.000 άτομα. Όπως διευκρινίστηκε, δικαιούχοι της παροχής είναι, εκτός από τους πολίτες που πήραν έγκριση για το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά και όσοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις αλλά δεν ωφελήθηκαν, λόγω προτεραιότητας και αφού τα κονδύλια ήταν περιορισμένα.
«Ήταν πρωτοβουλία της ΕΥΔΑΠ, εμείς δεν καλέσαμε την ΕΥΔΑΠ να κάνει κάτι για τις τάξεις εκείνες που
έχουν χτυπηθεί από την κρίση. Ήρθε η εταιρεία μόνη της και μας βρήκε», τόνισε η κ. Φωτίου, ενώ παράλληλα κάλεσε και τους υπόλοιπους παρόχους ύδρευσης ανά την Ελλάδα να προχωρήσουν σε ανάλογα βήματα.
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, προβλέπεται η δωρεάν παροχή συνολικά 6 κυβικών μέτρων νερού το τρίμηνο σε κάθε οικογένεια με δύο μέλη για ένα χρόνο. Έτσι, οι τετραμελείς οικογένειες θα λαμβάνουν συνολικά 12 κυβικά μέτρα νερό το τρίμηνο. Με αυτόν τον τρόπο, όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, καλύπτονται όλες οι βασικές καταναλώσεις (πόση, μαγείρεμα, προσωπική καθαριότητα), δηλαδή το κόστος της πρώτης κλίμακας του τιμολογίου της EΥΔΑΠ.
Το κόστος του προγράμματος για την εταιρεία ετησίως ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ακόμα και άτομα τα οποία φιλοξενούνται από οικογένειες. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται η ανάλογη έκπτωση στο τιμολόγιο της οικογένειας.
Ρύθμιση οφειλών
Παράλληλα με τη δυνατότητα για δωρεάν νερό θα δοθεί η δυνατότητα για ρυθμίσεις παλαιότερων οφειλών.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας ύδρευσης, ένας στους τρεις καταναλωτές είναι οφειλέτης. Οι οφειλέτες φτάνουν περίπου τις 700.000 και χρωστούν συνολικά 100 - 120 εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ, χωρίς τις προσαυξήσεις που επίσης ανέρχονται σε κάποια εκατομμύρια ευρώ.
Οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΥΔΑΠ (http://www.eydap.gr/). Οι δικαιούχοι που χρειάζονται νέα παροχή θα πρέπει να απευθύνονται στα περιφερειακά καταστήματα της εταιρείας.
http://www.naftemporiki.gr/

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο Ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...