Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Εξηγήσεις Σόιμπλε για το... "ηλίθιε" σε Τσίπρα στο Νταβός


«Δεν επρόκειτο επουδενί για προσβολή» προς τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, αναφερόμενη στη φράση «είναι η εφαρμογή, ανόητε» που χρησιμοποίησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη χθεσινή συζήτηση στο Νταβός.

Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Σόιμπλε παρέφρασε τη γνωστή φράση από την προεδρική προεκλογική εκστρατεία του Μπιλ Κλίντον το 1992 «είναι η οικονομία, ανόητε», κάτι που, όπως επεσήμανε, έχει κάνει και κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του.
«Μπορώ να σας καθησυχάσω ότι δεν επρόκειτο επουδενί για προσβολή», σημείωσε η Τισενχάουζεν και εξήγησε ότι η φράση χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να καταστεί σαφές ότι στην Ευρώπη υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εφαρμόζονται οι συμφωνίες -και στον οικονομικό και στον πολιτικό
τομέα.
«Δεν μπορώ παρά να απορρίψω την υπόθεση» ότι αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα «ανόητο», επανέλαβε και πρόσθεσε ότι και η ίδια βρισκόταν στο Νταβός και δεν σχημάτισε τέτοια άποψη.
http://www.cnn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...