Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Καραμανλής: Το εισιτήριο του λαϊκισμού είναι πολύ ακριβό


Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση για την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες.
Για το θέμα αυτό, ο κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι χρήστες μέσων μαζικής μεταφοράς, από τη Δευτέρα θα πληρώσουν το τίμημα του λαϊκισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖA - ΑΝΕΛ.

Με τη διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, παρά τις πιέσεις της τρόικας, οι τιμές των εισιτηρίων και των καρτών μειώθηκαν αλλά τα έσοδα αυξάνονταν, ενώ ο χάρτης των αστικών συγκοινωνιών αναδιοργανώθηκε.
Η σημερινή Κυβέρνηση πήρε λαϊκίστικες αποφάσεις, όπως οι δωρεάν μετακινήσεις την περίοδο του δημοψηφίσματος – όχι με κοινωνικά κριτήρια – αλλά με τη λογική “όλοι τζάμπα” που είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και τουρίστες να πηγαινοέρχονται δωρεάν από και προς το αεροδρόμιο.
Η δε αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της, οδήγησε και στην αύξηση του ΦΠΑ σε 23%. Τώρα, αποφασίζει την κοινωνικά άδικη αύξηση της τιμής εισιτηρίων (από 1,20 σε 1,40 ευρώ) και καρτών.
Ο λαϊκισμός πληρώνεται. Και το εισιτήριό του, δυστυχώς, είναι ακριβό».
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ελληνική θέση πάει στο Βερολίνο ο Χαφτάρ

Ο στρατάρχης της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ , υιοθετεί την ελληνική θέση αναφορικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγ...