Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Παπαδημούλης: "Δε χρειάζεται δημοψήφισμα, ο Τσίπρας έχει εντολή λαού"


Την άποψη πως δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ τόνισε πως ο πρωθυπουργός έχει εντολή του λαού και δεν χρειάζεται να προσφύγει στις κάλπες.
"Ο Τσίπρας έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού να προχωρήσει με τόλμη, με ειλικρίνεια. Δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα, ο τελευταίος Ελληνας που θα ήθελε δημοψήφισμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, η χώρα χρειάζεται λύσεις και όχι κάλπες και η εντολή προς τον Τσίπρα είναι να κυβερνήσει και να ξεφύγει η χώρα από τη θέση που την έφερε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου", δήλωσε. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συμφωνία με τους εταίρους είναι η μόνη λύση, ακόμα και αν είναι "μέτρια ικανοποιητική".

"Και τους δανειστές και την ελληνική κυβέρνηση τη συμφέρει η συμφωνία. Είναι μονόδρομος η συμφωνία γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά μέτρια ικανοποιητική συμφωνία είναι καλύτερη από τη ρήξη και για τους δανειστές και για την Ελλάδα"
http://www.voicenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...