Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Κόντρα Τσίπρα-Καλφαγιάννη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ


Απολογισμό του κυβερνητικού έργου των εκατό πρώτων ημερών έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος ούτε έχει ούτε πρόκειται να εγκαταλειφθεί.
Έκανε ειδική αναφορά στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ που όπως είπε αποτελεί συμβολικό ορόσημο. Απαντώντας στις επικρίσεις που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες -και από την πρόεδρο της Βουλής- είπε ότι έχουμε καθυστερήσει, έχουμε όλοι υποχρέωση να σταματήσουμε να κωλυσιεργούμε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο οποίος είπε ότι ανοίγετε την ΕΡΤ χωρίς να λογαριάζετε τους εργαζόμενους. Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι η
ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί για να βρουν κάποιοι την δουλειά τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης, της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.
Κλείοντας απευθύνθηκε στον κομματικό πατριωτισμό της Αριστεράς λέγοντας ότι “είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας, χρειάζεται συνευθύνη και αλληλεγγύη. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αριστερή κυβέρνηση. Είναι το μεγάλο στοίχημα του λαού μας και το μεγάλο στοίχημα των λαών της Ευρώπης”.
http://www.tokarfi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...