Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

-Εμπρός φύγετε κε Τσίπρα.Πηγαίνετε να τυπώσετε ελληνικές δραχμές και μ΄αυτές να ξεπληρώσετε τα 500 δις ευρώ του χρέους


Διαλόγους φωτιά από το θρίλερ των 2,5 ωρών-όσο κράτησε η συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με τους Μέρκελ και Ολάντ-έχει στην διάθεσή της η γερμανική BILD.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» η γερμανίδα καγκελάριος έδειξε-για πρώτη φορά-την πόρτα της εξόδου από το ευρώ στον έλληνα πρωθυπουργό.
Μέρκελ>Εμπρός φύγετε κε Τσίπρα. Πηγαίνετε να τυπώσετε ελληνικές δραχμές και μ΄ αυτές φροντίστε να ξεπληρώσετε τα 500 δις ευρώ ελληνικό χρέος. Μπορείτε επίσης να μην πληρώσετε το χρέος σας αλλά δεν είμαι σίγουρη –σ΄ αυτή την περίπτωση-εάν ο λαός σας δεν θα στήσει κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος.

Tσίπρας>Δεν μπορείτε να μας διώξετε από το ευρώ. Δεν υπάρχει τρόπος...
-Εσείς θα φύγετε κε Τσίπρα. Δεν θα σας διώξουμε εμείς. Απλά η Γερμανία δεν πρόκειται να διαθέσει ούτε σεντ για να εφαρμόσετε το προεκλογικό σας πρόγραμμα. Και να ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο αυτό δεν περνάει από τους βουλευτές μου. Δεν σκοπεύω να ολοκληρώσω την θητεία μου πηγαίνοντας κόντρα στους συμπολίτες μου οι οποίοι αρνούνται να διαθέσουν άλλα χρήματα για την Ελλάδα. Για τους έλληνες συνταξιούχους των 40 και 50 χρόνων. Προσπάθησα να σας βοηθήσω κε Τσίπρα στέλνοντας στην Ελλάδα ακόμη και τον κο Χούφτελ. Οι υπουργοί σας του έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα. Πλέον είστε άξιοι των επλογών σας. Ετοιμασθείτε πάντως για τα χειρότερα...
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με ελληνική θέση πάει στο Βερολίνο ο Χαφτάρ

Ο στρατάρχης της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ , υιοθετεί την ελληνική θέση αναφορικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγ...