Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αξιοποιούν τις …αφορμές


Βούτυρο στο ψωμί της Χαριλάου Τρικούπη αποτέλεσε για παράδειγμα η δήλωση Βαρουφάκη στους New York Times ότι κατέγραψε τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα. Εκτιμώντας ότι «έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια της πολιτικής αναξιοπιστίας, επιπολαιότητας και ανευθυνότητας», στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν τώρα ότι όσα λέει υπονομεύουν φανερά τη θέση της χώρας. «Μετά τη όπερα μούφα με τον ΦΠΑ, αποκαλύπτει σήμερα ότι κατέγραψε (με κάμερα ή μαγνητόφωνο;) τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα ! Προετοιμάζει ωραία τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής της Ρίγας !», λένε, σημειώνοντας σε ειρωνικό τόνο ότι τώρα καταλαβαίνουν γιατί του άρεσε η ιδέα των …καλωδιωμένων καταδοτών.
Όσο για την κ.Κωνσταντοπούλου, το νέο επεισόδιο χθες με ανώτερο αξιωματούχο της Αστυνομίας,
άνοιξε για άλλη μία φορά τα στόματα στο ΠΑΣΟΚ, που θύμισαν ότι για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτιρίου της Βουλής την αρμοδιότητα και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις - όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι - ο εισαγγελέας.
Κατηγόρησαν λοιπόν την Πρόεδρο της Βουλής ότι …γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο» αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από μία κυβέρνηση στην ορκωμοσία της οποίας παρέστη ως «παρακολούθημα», όπως λένε, κάνοντας λόγο για «πρόσθετα θεσμικά προβλήματα» στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της χώρας, αλλά και για …πρόσθετο θέαμα!
http://www.matrix24./

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...