Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ στην Κεντρική εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ.

Απέναντι στο μαύρο που βαθαίνει, εμείς αντιστεκόμαστε, παλεύουμε, νικάμε!
ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ, 7:00 μ.μ., στο Κιν/Θέατρο STUDIO
Σταυροπούλου 33 & Σπάρτης – ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ         -Αγαπητέ Συμπολίτη,
Σε καλούμε στην εκδήλωσή που διοργανώνει το Ενιαίο ΠΑλλαϊκό  Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) στα πλαίσια μιας πανελλαδικής  εκστρατείας ενημέρωσης.
Στόχο έχουμε να δώσουμε στον λαό μας την δυνατότητα γνωριμίας με την άλλη άποψη που επιμελώς αποκρύπτεται, με απώτερο στόχο να μπορέσει,  να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Να δοθεί η δυνατότητα του διαλόγου ώστε ο καθένας να βρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δικαιολογημένα προκύπτουν.

Καλούμε σε αντίσταση απέναντι στην προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν συμφέρον να μας εγκλωβίζουν σε έναν παράλογο μονόδρομο,  που με βασανιστικό τρόπο και μέθοδο, καταστρέφει  αποδεδειγμένα την κοινωνίας μας  τα τελευταία 5 χρόνια.Βασικά όπλα των ΜΜΕ: ο φόβος, το ψέμα,  η απομόνωση και αδρανοποίηση μας, ο αποπροσανατολισμός, η διαίρεση με την καλλιέργεια κοινωνικού αυτοματισμού και ηττοπάθειας.
Όλο και συχνότερα διαπιστώνουμε πως η νέα συγκυβέρνηση βαδίζει όχι προς τα εκεί που ελπίζαμε αλλά προς τα κει δυστυχώς που φοβόμασταν.
Η ανάκτηση του ελέγχου της οικονομίας μας αποτελεί την βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την απαρχή αναγέννησης της Πατρίδας και του Λαού μας.
Ναι! Υπάρχει άλλη ΛΥΣΗ. Υπάρχει ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Όχι γιατί μας το επιβάλλουν αλλά γιατί το επιλέγουμε σαν λαός και σαν πολίτες. Έτσι θα μπορέσουμε επιτέλους ναΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ  τόσο εμείς όσο και οι επόμενες γενιές.

Έτσι θα ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ.

Για να πάρουμε τη ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι προτάσεις Τσίπρα για στήριξη της οικονομίας

  Της Νίκης Ζορμπά Μια "νέα κοινωνική συμφωνία" θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη μιλώντας στους π...