Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: Αποδυναμωμένη η κυβέρνηση μετά τη ψηφοφορία


Picture 0 for Παπαδημούλης: Αποδυναμωμένη η κυβέρνηση μετά τη ψηφοφορία

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση βγήκε πιο αποδυναμωμένη από τη χθεσινή ψηφοφορία διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με δηλώσεις του στον Alpha 9,89.
Ο κ. Παπαδημούλης, εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την «ταμπακιέρα», αλλά «παρουσίασε μια εξωραϊσμένη εικόνα με πολλά ψέματα, όπως ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα».
«Προσπάθησε να καλύψει την ένδεια επιχειρημάτων και το αποτυχημένο success story με μία πολύ χαμηλού επιπέδου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση που δεν αρμόζει σε έναν πρωθυπουργό. Η φράση "κοιτάω αλλού για να μη γελάω", δε νομίζω ότι περιποιεί τιμήν για μια χώρα», υπογράμμισε.
Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «το ύφος του κ. Σαμαρά και το ήθος που απέπνεε η ομιλία του, έδωσαν την εικόνα ενός πρωθυπουργού σε αποδρομή», καλώντας τον κ. Σαμαρά «να έρχεται τακτικότερα στο Κοινοβούλιο και να μην δείχνει αλλεργία στην κριτική».
«Δεν ταιριάζει σε έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό να θεωρεί τσιφλίκι τη χώρα και τη Βουλή και να λέει "δε γουστάρω να έρχομαι αν μου κάνετε κριτική", και μάλιστα με το ύφος που είχε στην χθεσινή του ομιλία», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Αναφορικά με την κίνηση της Θεοδώρας Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς ο,τιδήποτε για μια υποτιθέμενη προσχώρηση της -ανεξάρτητης πλέον- βουλευτή στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτά θα τα δούμε συλλογικά και στην ώρα τους. Με την πολιτική διαδρομή της κ.Τζάκρη και τις απόψεις της μας χωρίζουν πολλά, αλλά αυτοί που έσπευσαν από χθες το βράδυ να την "ξεσκίσουν", με το να την κατηγορούν και να την μειώνουν, καλλιεργώντας φήμες, δείχνουν απλώς τον πανικό τους», υποστήριξε.
 http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγραφή Σαλμά: Το μήνυμα Μητσοτάκη στους αντάρτες βουλευτές της ΝΔ και ο φόβος για ξήλωμα του γαλάζιου πουλόβερ

Για πολλούς στη Νέα Δημοκρατία η διαγραφή Σάλμα ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη λόγω της συμπεριφοράς που είχε τους τελευταίους μήνες απέναντι...