Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο καταδρομέας Ματθαιόπουλος για τον δήμο Θεσσαλονίκης!



Μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η δημόσια εμφάνιση που έκανε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Αρτέμιος Ματθαιόπουλος. Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής ήταν ο πρώτος ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον», μτην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε το κόμμα του εδώ και πολύ καιρό, με ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη.

Και δεν ήταν τυχαία, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Ματθαιόπουλος θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης, κάτι που γνωστοποίησε πρόσφατα μέσω του διαδικτύου ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Η. Κασιδιάρης. Μάλιστα, ο κ. Ματθαιόπουλος
ήταν αυτός που διάβασε το μήνυμα που έστειλε προς τους συγκεντρωθέντες ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού.
Ο 29χρονος βουλευτής Σερρών αναδείχτηκε μέλος του Κοινοβουλίου ύστερα από την παραίτηση του Νικήτα Σιώη.


«Από ατσάλι»

Ο Ματθαιόπουλος θεωρείται μάλλον χαμηλών τόνων βουλευτής, αν και την Παρασκευή σε ένα απόσπασμα της ομιλίας του σημείωσε με ένταση ότι «πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε από ατσάλι».

Το προφίλ του πάντως θεωρείται συναινετικό. Ισως και γιατί, όπως λέει και ο ίδιος, μέχρι πριν από λίγο καιρό έβγαζε τα προς το ζην ως μουσικός. Πιανίστας που έμαθε πιάνο σε ιδιωτικό ωδείο, αφού πρώτα τελείωσε το Πολυκλαδικό Νεάπολης, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και έκανε σπουδές Λογιστικής στο ΤΕΙ Σερρών. Κάπως έτσι προέκυψε και η υποψηφιότητά του στον νομό Σερρών, όπου αναδείχτηκε βουλευτής. Οσο για τη συμμετοχή του στα πολιτικά, σημειώνει ότι προέρχεται από μια οικογένεια που ποτέ δεν ασχολήθηκε με την πολιτική. Ο ίδιος πάντως δηλώνει μέλος της Χρυσής Αυγής από τα 17 του.
http://www.dimokratianews.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...