Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Νέοι Αγρότες: Προκήρυξη μέχρι τέλος του 2013

Αγροσύμβουλος ΟΕ

Το πρόγραμμα Νέων Αγροτών έλαβε από την Κομισιόν την πολυαναμενόμενη έγκριση του ποσού των 100 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η δημοσίευση του εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Δεκεμβρίου.
 
Η εταιρία ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε.  έχοντας εμπειρία σε επιδοτούμενα προγράμματα αγροτών, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικώνκαι προϋποθέσεων, καθώς και την προαξιολόγηση και σύνταξη του φακέλου σας για την ένταξη στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2013 - 2014.
 

Η προκήρυξη του καινούργιου προγράμματος θα ενισχύσει με πριμ έως 20.000 ευρώ περίπου 7.000 δικαιούχους 18-40 ετών.
 Το ανώτατο ύψος της παρεχόμενης ενίσχυσης διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή του τόπου της μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου, τον προσανατολισμό

παραγωγής της εκμετάλλευσης στη μελλοντική κατάσταση και το επίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευσης στη μελλοντική κατάσταση.
 
Η επιλογή ενός αξιόπιστου και έμπειρου συμβούλου, αποτελεί σημαντική προϋπόθεση επιτυχίας σε επιδοτούμενα προγράμματα! Η ορθότητα κάθε επιλογής κρίνεται από την αποτελεσματικότητα, την επιτυχία και την αποδοτικότητα της συνεργασίας.
http://agrosimvoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...