Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Φορολογική δικαιοσύνη προτείνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Φορολογική δικαιοσύνη, προς όφελος της μεσαίας τάξης και των πλέον αδύναμων, υπόσχεται τώρα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μετά το αλαλούμ δηλώσεων στελεχών του για το πώς και ποιος θα φορολογηθεί. 

Ένα αλαλούμ που έτυχε μεγάλης πολιτικής ...εκμετάλλευσης από τη ΝΔ, κάτι που πάντως δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τους παροικούντες την Χαριλάου Τρικούπη, αφού έστω και με αυτόν τον τρόπο, καθίστανται παίκτες. Βρίσκονται εξάλλου στο στόχαστρο της κυβέρνησης, εκεί που παραδοσιακά βρίσκονται οι δυνάμεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για αυτό και επιλέγουν να απαντούν ευθέως στα πρώην κυβερνητικά στελέχη, παραθέτοντας τις προτάσεις του κόμματός του, αλλά και θυμίζοντας τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από τη Χίο και την περιοδεία του στο κέντρο έρευνας εφαρμογών μαστίχας, απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε το κόμμα του με αφορμή δηλώσεις στελεχών του, και δη αυτές του Στέφανου Παραστατίδη, για την φορολογική πολιτική που προτείνει, ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Το ΠΑΣΟΚ πουθενά στο πρόγραμμά του δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ. Ακριβώς το αντίθετο. Έχει ψηφίσει τρεις φορές τη μείωση του ΕΝΦΙΑ», είπε, τονίζοντας ότι θέση του κόμματός του είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ για τους ευάλωτους Έλληνες και τη μεσαία τάξη, αλλά και η προοδευτική μείωση των φόρων γενικότερα.
https://www.matrix24.gr/2023/06/forologiki-dikeosini-protini-to-pasok-kinima-allagis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...