Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Προς αναβολή το debate - Συνεδριάζει στις 11:00 η διακομματική

Σήμερα, Πέμπτη (15/6), στις 11 το πρωί θα συνεδριάσουν εκτάκτως οι εκπρόσωποι των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής του debate λόγω του τριημέρου πένθους που κηρύχθηκε για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ.

Αρμόδιες πηγές εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη συζήτηση για την αναβολή της αποψινής συζήτησης.
Από εκεί και πέρα, είναι αμφίβολο κατά πόσο θα έχουμε debate στις μέρες που απομένουν για την προεκλογική περίοδο.

Ήδη χθες, Τρίτη (14/6) η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου έσπευσε να κάνει λόγο για προσωρινή αναβολή, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν διαθέσιμος η συζήτηση να γίνει ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή.

Εκείνη την ημέρα, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει το πρωί στο Λαύριο τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του, ενώ από τη ΝΔ αντιτείνουν ότι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών που είναι εξαιρετικά πυκνό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο τον επαναπρογραμματισμό της τηλεδιάσκεψης.


Τέλος από την ΕΡΤ, το μήνυμα που δίνεται είναι ότι το στούντιο είναι έτοιμο εφόσον τα κόμματα αποφασίσουν να προγραμματίσουν εκ νέου τη συζήτηση τους.
https://www.topontiki.gr/2023/06/15/ekloges-2023-pros-anavoli-to-debate-sinedriazi-stis-1100-i-diakommatiki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόση είναι τελικά η επιρροή της Εκκλησίας;

Από συστάσεως του ελληνικού κράτους η Εκκλησία έχει σημαντικό βαθμό πολιτικής επιρροής. Ο βαθμός αυτός, ωστόσο, σήμερα δεν είναι εύκολο να π...