Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Βοήθεια στο σπίτι»: Όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι…

 Αγαπητέ Πρόεδρε της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Οφείλουμε να ομολογήσουμε σχετικά με τις αστείες δικαιολογίες σας για την καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» ότι αυτοδιαψεύδεσθε: ➢ Ποιος ευθύνεται που ο προϋπολογισμός του Δήμου εγκρίθηκε το τέλος Μάρτη του 2017 και δεν πήρατε χρηματοδότηση 38.000 ευρώ από τον Δήμο; Το Υπουργείο Εσωτερικών, η ΕΕΤΑΑ ή η Δημοτική Αρχή; Φυσικά η Δημοτική Αρχή. Οι εγκρίσεις των προϋπολογισμών των Δήμων, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εγκρίνονται το αργότερο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. ➢ Την επιπλέον επιβάρυνση του ΕΦΚΑ την γνωρίζατε εδώ και πολλούς μήνες από τις νέες συμβάσεις έργου που συνήψατε. Αυτό που σας
ενδιέφερε λοιπόν πρωτίστως ήταν οι προσλήψεις που έγιναν και όχι τι θα επακολουθήσει για την ομαλή λειτουργία χρηματοδότησης του προγράμματος και πληρωμής των εργαζομένων. Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης, κ. Πρόεδρε, ξεκίνησε, όπως εσείς λέτε, την χρηματοδότηση τον Απρίλιο, πράγμα το οποίο είναι υπό αίρεση, και εσείς μόλις χθες στείλατε το τιμολόγιο, μετά από την σχετική πράξη ανάρτησης και πληρωθήκατε. Μην αποδίδετε λοιπόν αλλού τις ευθύνες. Φροντίστε να είστε πιο μεθοδικοί, συνεπείς και υπεύθυνοι και να έχετε την απαιτούμενη ευαισθησία απέναντι στους εργαζόμενους. Δεν φταίνε αυτοί για τις ανεπάρκειές σας… ΥΓ1: Ολίγη προσοχή στα κείμενά σας, γιατί τα βλέπουν παραπάνω και γελάνε… ΥΓ2: Οι παλιότεροι έλεγαν ότι όταν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει δεν έχει νόημα να μιλάς γιατί ό,τι κι αν πεις θα καταλάβει αυτό που θέλει…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!