Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Φώφη: Αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του και ο λαϊκισμός

«Είναι αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί του ο λαϊκισμός και ο κυνισμός. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προϋποθέτει την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής παράταξης. Αυτά τα δύο πάνε μαζί», τονίζει η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στη συμφωνία της με τους δανειστές, χαρακτηρίζοντάς την «συμφωνία ντροπής», καθώς και «προσβλητική για τη χώρα και εξοντωτική για τους πολίτες».
«Τα έδωσαν όλα, για να κρατήσουν την καρέκλα τους. Το 4ο μνημόνιο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Τσίπρα. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει με την κυβέρνηση του κ.
Τσίπρα να βγούμε από την κρίση», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά, η οποία για τα αντίμετρα δηλώνει ότι είναι «το νέο μεγάλο παραμύθι του κ. Τσίπρα για να θολώσουν τα νερά».
Εκφράζει την πεποίθηση ότι «η Δημοκρατική Παράταξη με την ψήφο των πολιτών θα έχει κεντρικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», ενώ χαρακτηρίζει το επικείμενο συνέδριο ως ένας «πολύ σημαντικός σταθμός στην πορεία ανασυγκρότησης και ενότητας της παράταξης», καθώς θα οριστικοποιήσει το πολιτικό μας στίγμα και το σχέδιο Ελλάδα ως βάση για την εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».
http://www.topontiki.gr/article/223078/fofi-anagkaio-na-ittithei-stratigika-o-syriza-mazi-toy-kai-o-laikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...