Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Οταν ο Μητσοτάκης, 97 ετών, συμμετείχε στην διαδήλωση «Μένουμε Ευρώπη» [βίντεο] Πηγή: Οταν ο Μητσοτάκης, 97 ετών, συμμετείχε στην διαδήλωση «Μένουμε Ευρώπη» [βίντεο] | iefimerida.gr

Σε ηλικία 97 ετών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατέβηκε στο Σύνταγμα, στη μεγάλη διαδήλωση που είχε διοργανώσει το κίνημα «Μένουμε Ευρώπη».
Χιλιάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί, στις 22/6 2015, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με βασικό αίτημα, την υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Οι διαδηλωτές χρησιμοποιούσαν σφυρίχτρες και κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πλακάτ τα οποία έγραφαν «Όχι στο διχασμό, ναι στην Ευρώπη», και «Μένουμε Ευρώπη – όχι στη λιτότητα όχι στη δραχμή».  Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο 97χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή και από εκεί στην πλατεία Συντάγματος και προέβη σε δήλωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
«Όταν η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο, κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει. Η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση δεν είναι κομματική, δεν είναι διχαστική, είναι ενωτική και στέλνει σε διάφορες κατευθύνσεις ένα βαρύ μήνυμα: η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη. Αυτό είναι το θέλημα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

http://www.iefimerida.gr/news/340747/kotzias-na-papsei-i-agkyra-na-vlepei-kypriako-os-exypiretisi-ton-symferonton-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου