Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Κουρουμπλής: Αν δεν ρυθμιστεί το χρέος δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα

«Αν δεν ρυθμιστεί το χρέος, δεν θα εφαρμόσουμε κανένα μέτρο», σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο χρόνια παραγωγικού έργου. 
«Αν δεν πετύχουμε, ο λαός θα μας κρίνει και θα μας στείλει στα αζήτητα. Όπως έκανε στους προηγούμενους. Έχουμε όμως δύο χρόνια μπροστά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ. Σημείωσε μάλιστα ότι με αυτή την συμφωνία η κυβέρνηση ρισκάρει την πολιτική της πορεία. «Αν δεν μπούμε στο
πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και αν δεν βγούμε στις
αγορές, τότε αποτύχαμε. Το ρίσκο είναι μεγάλο» ανέφερε.
«Ποιος μπορεί να είναι υπερήφανος για αυτά τα μέτρα; Πήραμε την ευθύνη και ο λαός θα μας κρίνει. Δεν είχαμε όμως άλλη επιλογή παρά να τα ψηφίσουμε» ανέφερε στη συνέχεια και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως την επόμενη τετραετία κυβέρνηση θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. 
Τέλος, ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό καθώς η κυβέρνηση έκλεισε την αξιολόγηση με πολύ δύσκολα μέτρα.
http://www.topontiki.gr/article/221871/koyroymplis-den-rythmistei-hreos-den-tha-efarmosoyme-ta-metra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έρχεται ψαλίδι στο εφάπαξ για τους στρατιωτικούς

Ψαλίδι στα εφάπαξ των στελεχών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις φέρνουν οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του ποσού που δικαιούνται ν...