Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κουρουμπλής: Αν δεν ρυθμιστεί το χρέος δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα

«Αν δεν ρυθμιστεί το χρέος, δεν θα εφαρμόσουμε κανένα μέτρο», σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο χρόνια παραγωγικού έργου. 
«Αν δεν πετύχουμε, ο λαός θα μας κρίνει και θα μας στείλει στα αζήτητα. Όπως έκανε στους προηγούμενους. Έχουμε όμως δύο χρόνια μπροστά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ. Σημείωσε μάλιστα ότι με αυτή την συμφωνία η κυβέρνηση ρισκάρει την πολιτική της πορεία. «Αν δεν μπούμε στο
πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και αν δεν βγούμε στις
αγορές, τότε αποτύχαμε. Το ρίσκο είναι μεγάλο» ανέφερε.
«Ποιος μπορεί να είναι υπερήφανος για αυτά τα μέτρα; Πήραμε την ευθύνη και ο λαός θα μας κρίνει. Δεν είχαμε όμως άλλη επιλογή παρά να τα ψηφίσουμε» ανέφερε στη συνέχεια και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως την επόμενη τετραετία κυβέρνηση θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. 
Τέλος, ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό καθώς η κυβέρνηση έκλεισε την αξιολόγηση με πολύ δύσκολα μέτρα.
http://www.topontiki.gr/article/221871/koyroymplis-den-rythmistei-hreos-den-tha-efarmosoyme-ta-metra

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!