Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τσίπρας: Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική έξοδο από την κρίση

Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική έξοδο από την κρίση και ο στόχος της κυβέρνησης είναι η δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Κίνας Λι Κετσιάνγκ. 
Ο κ. Τσίπρας είπε μέσα στον τελευταίο χρόνο έγιναν σοβαρά βήματα στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας- Κίνας και σημείωσε πως οι σχέσεις αυτές έχουν γερά θεμέλια που είναι οι πολιτισμοί των δύο χωρών.
Για την Ελλάδα επισήμανε ότι διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο στο Belt and Road Forum for International Cooperation και είναι στρατηγικός εταίρος της Κίνας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών για τις διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Γιώργος Τσίπρας.
Αύξηση των κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα και των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα, αναφέρει ο πρωθυπουργός στο twitter
Η συνεργασία Ελλάδας- Κίνας είναι πολύ σημαντική, καθώς η χώρα μας βγαίνει από την κρίση, και η αναβάθμιση της συνεργασίας αφορά τόσο σε αύξηση των κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα όσο και σε αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Κίνα, τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη συνάντηση του με τον Κινέζο ομόλογο του Λι Κετσιάνγκ.  «Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Li Keqiang.
Η συνεργασία Ελλάδας-Κίνας είναι πολύ σημαντική καθώς βγαίνουμε από την κρίση.
Η αναβάθμιση της αφορά τόσο σε αύξηση των Κινεζικών Επενδύσεων στην Ελλάδα όσο και σε αύξηση των εξαγωγών Ελληνικών προϊόντων στην Κίνα», αναφέρει στο twitter ο κ. Τσίπρας.
http://www.topontiki.gr/article/220842/tsipras-i-ellada-vrisketai-poly-konta-stin-oristiki-exodo-apo-tin-krisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...