Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Μύδροι Κουτσούμπα κατά της ΧΑ: Τα υπόδικα τσιράκια του κεφαλαίου τα βάζουν με αθώα παιδιά

Και με την ανοχή της Αστυνομίας τα «υπόδικα τσιράκια του κεφαλαίου» τα οποία «κατηγορούνται για σοβαρά ποινικά αδικήματα-εγκλήματα συνεχίζουν το βρώμικο έργο τους στο Πέραμα και τώρα τα βάζουν με αθώα παιδιά», κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Με αιχμή τα γεγονότα έξω από σχολεία του Περάματος, ο κ. Κουτσούμπας, με την έναρξη της ομιλίας του στην Ολομέλεια, καθώς διαδέχθηκε τον Ν. Μιχαλολιάκο, είπε ότι τώρα οι υπόδικοι της ΧΑ τα βάζουν με αθώα θύματα των πολέμων και των διώξεων που τους ξερίζωσαν από την πατρίδα τους, από τη γη τους, από τα σπίτια τους και τους έστειλαν εδώ να ταλαιπωρούνται και οι ίδιοι και ταυτόχρονα και οι Έλληνες εργαζόμενοι.

«Και βέβαια τους έστειλαν εδώ, οι ίδιοι με αυτούς που συναγελάζεται διεθνώς η Χρυσή Αυγή, που δημιουργούν τους πολέμους και την προσφυγιά και κατά περίπτωση ενισχύουν και τους τζιχαντιστές», κατέληξε για το θέμα ο κ. Κουτσούμπας.
http://www.topontiki.gr/article/203423/mydroi-koytsoympa-kata-tis-ha-ta-ypodika-tsirakia-toy-kefalaioy-ta-vazoyn-me-athoa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να δούμε κάποια στιγμή και το δάσος

Του Κώστα Βλαχόπουλου Έχουμε μια κακή συνήθεια στην Ελλάδα. Η δημόσια συζήτηση αναλώνεται συνήθως σε ζητήματα στενά εσωτερικά, αφήνοντ...