Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα περί Σώρρα ....


Τα περί Σώρρα αναδεικνύουν τις παθογένειες ενός συστήματος εξουσίας που δεν λέει να μπορεί να λειτουργήσει υπό κανονικές συνθήκες δικαίου !!!!
Αφού πρώτα σας πω ότι θα αποφύγω να χαρακτηρίσω τον κύριο.... ο οποίος λέει πιστεύει στην οργάνωση της κοινωνίας υπό Σπαρτιατικά πρότυπα. (παραφράζοντας το μύθο περί καιάδα.... στον οποίο δήθεν έριχναν άρρωστα παιδιά και ανάπηρους) η αλήθεια για τον μύθο ήταν διαφορετική δηλαδή στον καιάδα έριχναν κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνους ληστές κλπ
Απαξιώ να κρίνω ένα άνθρωπο ο οποίος δηλώνει ότι η παραολυμπιακοί αγώνες αποτελούν όνειδος για την ανθρωπότητα και τους ολυμπιακούς αγώνες. «Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο,
γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», δήλωσε ο Σώρρας. Χωρίς σχόλια !!!!!!
Αφού λοιπόν προσπεράσω όλα τα παραπάνω (ρατσιστικά και άλλα) σαν ανάξια σχολιασμού σας αναφέρω γεγονότα που αφορούν στην λειτουργία του κράτους δικαίου και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν.
Στις 28.06.13 εκδικάζεται η μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον Σώρρα και Λαμπράκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην ύπαρξη 600 δις δολαρίων και την εξόφληση του χρέους της Ελλάδας. Η Απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική για την πλευρά του Σώρρα (σωστά κατ εμένα) με το σκεφτικό όμως ότι ο κατήγορος (Γεωργιάδης) οφείλει να αποδείξει για την μη ύπαρξη των 600 δις και όχι ο κατηγορούμενος. Στην ουσία δηλαδή υπήρχε αθώωση λόγω αμφιβολιών !!!
Από δω και πέρα βέβαια αρχίζουν τα κουφά …………..
Εκατοντάδες εξώδικα-αιτήσεις πολιτών-οφειλετών του δημοσίου αποστέλλονται μέσω των νομικών του Σώρρα σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες και ζητούν να συμψηφίσουν τις οφειλές τους με ομόλογα του Σώρρα. Αρκετοί διευθυντές εφοριών και ασφαλιστικών ταμείων ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν δεκτές τις παραπάνω αιτήσεις.. μέχρι εδώ όλα καλά !!!!!!! Πρόσφατα όμως Εισαγγελέας της Βορείου Ελλάδας διέταξε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος διευθυντή ασφαλιστικού ταμείου, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί αιτήσεις οφειλετών στο ταμείο για συμψηφισμό οφειλών με ομόλογα του Σώρρα, για να διαπιστωθεί το αξιόποινο η όχι του συγκεκριμένου διευθυντή …………. Αναρωτιέμαι λοιπόν πως είναι δυνατόν αυτό το κράτος να ελέγξει τις διάφορες λίστες φοροφυγάδων όταν αδυνατεί να βεβαιώσει αν υπάρχουν τα 600 δις του Σώρρα και αν ναι !!!! να συμψηφίσει τις οφειλές των πολιτών με εκείνα τα χρήματα ? Ελλάς το μεγαλείο σου !!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.


http://www.koutiblog.eu/2016/12/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...