Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παπανδρέου: Δεν είναι στόχος μου η ηγεσία - Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Βενιζέλο

«Δεν είναι στόχος μου η ηγεσία, ποιός θα έχει το πάνω χέρι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει η παράταξη μπροστά», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μια ημέρα μετά την συμφωνία για προσχώρηση του ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100.3, και ερωτηθείς σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΔΗΣΥ και αν υπάρχει συνεννόηση για το ποιος θα ηγείται του σχήματος, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ απάντησε ότι δεν τον ενδιάφερει να έχει το πάνω χέρι, αλλά τον ενδιαφέρει η Συμπαράταξη να πάει μπροστά.
Ανέφερε ότι «προφανώς θα υπάρξουν διαδικασίες θα συναντιομαστε, οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουμε». «Αυτό που εχουμε συμφωνήσει ότι όλα αυτά είναι προς διαμόρφωση», πρόσθεσε,
ενώ παραδέχθηκε ότι τα διαδικαστικά -αν και δευτερεύουσας σημασίας όπως είπε, μπορεί να χαλάσουν συμφωνίες, «γιατί είναι θέματα εξουσίας».
«Δεν είναι ο στόχος μου η ηγεσία ποτέ δεν είχα αυτό ως αυτοσκοπό», τόνισε και συνέχισε: «Ήδη η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει τη Φωφη Γεννηματά ως πρόεδρο. Αν καποια στιγμή συγκροτηθεί σε κανονικό κόμμα, χωρίς συνιστώσες, θα υπάρξουν εσωτερικές διαδικασίες».
Αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε: «Δεν πρέπει να προσωποποιούμε τις διαφορές. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο. Είχαμε διαφορές σε θέματα χειρισμών στο παρελθόν. Θέλω να κοιτάμε μπροστά. Η αντιπαράθεση δεν λύνει προβλήματα».
Τέλος, είπε ότι θα ήταν θετικό να ενταχθεί στη ΔΗΣΥ το νέο κίνημα που έχουν στα σκαριά η Άννη Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης. «Πρέπει», ανέφερε, «να υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση ώστε να ενταχθούν κι αυτοί, να συμμετάσχουν, ώστε να συμβάλουν με τις απόψεις και τις θέσεις τους μεσα σε ένα κοινό πλαίσιο αξιών».

 http://www.topontiki.gr/article/202553/papandreoy-den-einai-stohos-moy-i-igesia-den-eho-kati-prosopiko-me-ton-venizelo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!