Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αθήνα: Πρώτες αγωγές για 13ο, 14ο μισθό –Οδηγός

Τις δύο πρώτες αγωγές για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση Δώρων Εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και Επιδόματος Αδείας, κατέθεσαν σήμερα μέλη του Ανεξαρτητου Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Οι αγωγές κατατέθηκαν από εργαζόμενους ΙΔΑΧ και ορίστηκαν να εκδικαστούν την 10η Ιανουαρίου 2017. Στην ανακοίνωσή τους προς τα μέλη του το Σωματείο κάνει αναφορά στο σημερινό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr υπό τον τίτλο: «Έτσι μπορούν να
διεκδικήσουν αυξήσεις οι δημοτικοί υπάλληλοι (ρύθμιση)».
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της στις 19 Δεκεμβρίου 2016 η aftodioikisi.gr μετά το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας και το Ειρηνοδικείο Λαμίας με ΑΠΟΦΑΣΗ του άνοιξε «παράθυρο» για την επιστροφή των καταργημένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επίδομα Αδείας σε δημοσίους υπαλλήλους
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου: 
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017
Συνάδελφοι ,για άλλη μια φορά το Σωματείο μας είναι πρωτοπόρο στις διεκδικήσεις για τα συμφέροντα των εργαζομένων,γιατί αυτή ειναι η δουλειά του.
***ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ 22/11/2016
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 151 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.2103428128 ΚΙΝ. 6944948598
https://asekyda.blogspot.gr email asekyda@gmail.com
Fb: Ανεξάρτητο σωματείο
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Ανεξάρτητο Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων τού ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι σε συνεργασία με το Δικηγορικό Γραφείο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ξεκίνησε την διαδικασία αναδρομικής δικαστικής διεκδικήσεως των Δώρων Εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και Επιδόματος Αδείας πού καταργήθηκαν από 01.01.2013 με τους Μνημονιακούς Νόμους και η διεκδίκηση αφορά τά έτη 2014, 2015 και 2016.
Ηδη κατατέθηκαν δύο (2) πρώτες αγωγές υπαλλήλων -μελών τού Σωματείου μας και η πρώτη δικάσιμος, για τους εξ αυτών Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου, ορίστηκε η 10η Ιανουαρίου 2017.
Λεπτομέρειες για τους όρους και τά στοιχεία πού χρειάζονται για τις αγωγές, από το Σωματείο μας .
Το Δ.Σ   Ο Πρόεδρος  Ευθύμιος Ράπτης
Γεν.Γραμματέας   Βασίλειος Ράμπιας***
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/athina-protes-agoges-gia-13o-14o-mistho-odigos-dimosievma-tis-aftodioikisi-gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!