Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί το Δ.Ν.Τ διαψεύδει πανικόβλητο το Ρόιτερς – Τι θα συμβεί τον Δεκέμβρη

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – Την αποκαλύπτουμε σήμερα.

Η ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΣΕ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΔΝΤ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 Έτρεξε ο εκπρόσωπος του διεθνούς νομισματικού ταμείου πανικόβλητος να διαψεύσει την αποκάλυψη του Reuters περί εξόδου του ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα. Σήμερα αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της διαρροής και τις διαψεύσεις. Όλα έγιναν  εξαιτίας του σοβαρότατου επεισοδίου μεταξύ της Κριστίν Λαγκάρντ και του  Κλάους Ρέγκλινγκ το οποίο ουδείς τόλμησε να κοινοποιήσει. Στην πρόσφατη συνάντηση τους λοιπόν η Λαγκάρντ και ο Ρέγκλινγκ είχαν σφοδρότατη σύγκρουση να τον επικεφαλής του ESM να συνθλίβει κυριολεκτικά την Λαγκάρντ για τις δηλώσεις περί κουρέματος αλλά και την υποκρισία του ΔΝΤ! Συγκεκριμένα:

Εγκάλεσε την Λαγκάρντ για υποκρισία και ψεύδη, διότι ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως το κούρεμα απαγορεύεται από τον ESM, με βάση και την νομολογία του δικαστηρίου της ΕΕ, αυτή συνεχίζει να αναμασά το παραμύθι της, δέσμια του σκανδάλου Μπερνάρ Ταπί.  Ενώ φυσικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ούτε κούρεψε ούτε προτίθεται να κουρέψει έστω και δολάριο από αυτά που έχει δανείσει στην Ελλάδα.

Προκάλεσε την Λαγκάρντ – η οποία για να γλιτώσει από το σκάνδαλο Μπερνάρ Ταπί έχει καταθέσει στην Γαλλική δικαιοσύνη ότι τότε ενεργούσε κατ’ εντολήν του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί –  εάν θέλει πραγματικά να βοηθήσει την Ελλάδα, να μειώσει τα επιτόκια δανεισμού του διεθνούς νομισματικού ταμείου, τα οποία είναι τριπλάσια από αυτά του ESM!

Γιατί λοιπόν ο Ρέγκλινγκ τράβηξε στα άκρα το σκοινί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τώρα; Αποκαλύπτουμε λοιπόν την μεγάλη εξέλιξη, ιστορική θα λέγαμε, που έρχεται τον Δεκέμβρη στην σύνοδο κορυφής. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, τον Δεκέμβρη στην σύνοδο κορυφής, με πρωτοβουλία Ντράγκι και Ρέγκλινγκ, θα ανακοινωθεί η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου!

Ενός θεσμού που όσο κι αν χτυπιέται ο Σόιμπλε, θα σώσει την ευρωζώνη αλλά και την ίδια την Γερμανία.

Σημειώστε την αποκάλυψη αυτή και τα λέμε τον Δεκέμβρη

https://olympia.gr/2016/10/10/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4-%CE%BD-%CF%84-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CE%B9/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=apokalipsi_idou_giati_to_dnt_diapseudi_panikovlito_to_roiters_ti_tha_simvi_ton_dekemvri&utm_term=2016-10-10#more-664138

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!