Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοσκόπηση: Όχι σε αυξήσεις μισθών στο δημόσιο, μείωση συντάξεων

Κατά της αύξησης των μισθών στο δημόσιο τομέα στο άμεσο μέλλον, τάσσεται το 58% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ το 34% εμφανίζεται να είναι υπέρ. Παράλληλα το 55% διαφωνεί με τη μείωση των συντάξεων ακόμη κι αν τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των θέσεων εργασίας. Την ίδια στιγμή έξι στους δέκα δηλώνουν σύμφωνοι με την θέσπιση Προεδρικής Δημοκρατίας, ενώ μεγάλο ποσοστό ζητά να καθιερωθεί όριο στις βουλευτικές θητείες.  Στη δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο
Μακεδονίας, για την πολιτική πρωτοβουλία «με την Επόμενη Ελλάδα» του Γιάννη Ραγκούση, υπάρχουν απαντήσεις σε μια σειρά από καίρια αλλά και αναπάντεχα ερωτήματα για το οικονομικό κλίμα και θεσμικές αλλαγές.
Η έρευνα έγινε στις αρχές Οκτωβρίου έχει και ερωτήματα που τίθενται για πρώτη φορά όπως για τις εταιρείες που παράγουν μέσα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, για την αποφορολόγηση της παραγωγής, το δημόσιο χρέος κ.α
Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας ΕΔΩ
http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/dimoskopisi-oxi-se-afxiseis-misthon-sto-dimosio-meiosi-sintaxeon/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!