Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βόμβα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Συζητούσαμε για δραχμή και στην Κ.Ο. - Δεν έδρασε μόνος του ο Βαρουφάκης

Μια βόμβα για το τι συνέβαινε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησής του εξαπέλυσε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος.
Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κληθείς να σχολιάσει τι αποκαλύψεις για συνομιλίες του Αλ. Τσίπρα με τον Βλ. Πούτιν για το ενδεχόμενο εκτύπωσης δραχμής στη Μόσχα ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσαν και το ενδεχόμενο του Grexit. Συγκεκριμένα είπε ότι 'όλες οι προτάσεις, οι
σκέψεις και τα ενδεχόμενα' ως απάντηση για τον εκβιασμό των ευρωπαίων 'τα συζητούσαμε στην Κεντρική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα'.
Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος εμμέσως επιβεβαίωσε ότι έχουν βάση αυτά που γράφουν οι δύο δημοσιογράφοι της Le Monde για όσα τους είπε ο Γάλλος πρόεδρος λέγοντας ότι 'δεν είναι από το μηδέν αυτά που αποκαλύπτονται'.
'Ήταν πάρα πολύ συγκρουσιακές οι επαφές μας για το πώς συνεχίζει μια χώρα για να ολοκληρώσει την πέμπτη αξιολόγηση που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι' συνέχισε την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλος. 'Το ζήτημα ήταν ότι από πολλές πλευρές όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί μια φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις άλλες λύσεις και νομίζω ο ΥΠΟΙΚ εκείνης της περιόδου, ο κ. Βαρουφάκης έβαζε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να φύγουμε από την Ευρωζώνη' πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση δε για το αν ο κ. Βαρουφάκης λειτουργούσε αυτόνομα, ο κ. Παπαδόπουλος απαντά 'όχι βέβαια, δεν λειτουργούσε αυτόνομα ο Βαρουφάκης. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις και τα ενδεχόμενα κουβεντιαζόντουσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην Κεντρική Επιτροπή και τελικά καταλήξαμε ότι η παραμονή στην ενωμένη ευρώπη είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς'.
http://www.imerisia.gr/default.asp

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!