Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Σαμαράς εξόφλησε ένα γραμμάτιο 23 χρόνων


Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μια εξόφληση γραμματίου και για τον Αντώνη Σαμαρά 23 χρόνια μετά την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Αντώνης Σαμαράς συνέβαλε με κάθε τρόπο στον θρίαμβο του Κυριάκου. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ήταν το μομαδικό ΜΜΕ που από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής έκανε λόγο για επικράτηση του Κυριάκου και πανωλεθρία των καραμανλικών. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα ότι ο Κυριάκος μπήκε στην μάχη για την εκλογή προέδρου της ΝΔ δίχως καν να έχει τις 50 υπογραφές που ήταν απαραίτητες για να κατέβει.
Του έλειπαν ως το πάρα 5΄δύο-τρεις υπογραφές. Και τότε ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που κινητοποίησε τον μηχανισμό και βοήθησε να βρεθούν οι υπογραφές που έδιναν την δυνατότητα στον Κυριάκο να ξεκινήσει έναν συναρπαστικό αγώνα κόντρα σε όλες τις προβλέψεις για να
κόψει στο τέλος πρώτος το νήμα.
Ο Σαμαράς λοιπόν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαίωση.
Πλέον υπάρχει στην ηγεσία της ΝΔ ένας πολιτικός που αναγνωρίζει τον άθλο της κυβέρνησης Σαμαρά. Μιας κυβέρνησης που θα μπορούσε να είχε βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια εάν δεν είχε απέναντί της τον λαικισμό του Τσίπρα και το πριόνισμα των δανειστών που έβλεπαν τον Τσίπρα να έρχεται στην εξουσία και τράβηξαν το χαλί στον Σαμαρά.
Μάλιστα το σημερινό καθεστώς θέλοντας να χτυπήσει κάτω από την ζώνη τον τέως πρωθυπουργό άρχισε να στοχοποιεί με κατασκευασμένα χαλκεία δικούς του ανθρώπους οι οποίοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά.
Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς οι αποκαλύψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη…
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανδρουλάκης ή Δούκας; Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

Ποιος θα είναι ο νέος τους πρόεδρος αποφασίζουν σήμερα, Κυριακή 13/10 οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα....