Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΟΚ: Να κλείσει νέα συμφωνία


Η κυβέρνηση οφείλει με σοβαρότητα και ευθύνη να προχωρήσει στη νέα συμφωνία», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, καλώντας την όμως να διαπραγματευτεί σωστά, αποδεχόμενη τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αποκρούοντας τυχόν καταστροφικές για την ανάπτυξη και για ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών προτάσεις. Ζητά μάλιστα να δείξει προτεραιότηταστα συμφέροντα του λαού «και όχι των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ», όπως λέει, καιπάντως «μακριά από μικροκομματικές εκλογικές σκοπιμότητες».
Όσο για τη στάση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ, δεν θαείναι διαφορετική από αυτή που κρατά τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να κρατηθείη Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.
Στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν γιασυμπεριφορά «υπεύθυνης δύναμης», όπως αυτή στην τελευταία κρίση, οπότε «οιαποφάσεις του κ.Τσίπρα και κυρίως η εγκληματική του απόφαση για το δημοψήφισμα ‘τίναζανστον αέρα’ την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας». Θυμίζουν την συμβολή των Ευρωπαίωνσοσιαλιστών, και κάνουν λόγο για ‘στάση ευθύνης’ του ΠΑΣΟΚ να δώσει ψήφοεμπιστοσύνης στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, όπως λένε, και όχι στον ΑλέξηΤσίπρα και την κυβέρνησή του.
«Η στάση ευθύνης, ήταν να δεσμεύσουμε τον κύριο Τσίπρα να κρατήσει τηνΕλλάδα στην Ευρώπη. Από κει και πέρα, είναι η ώρα του πρωθυπουργού, να δείξειότι προτάσσει το συμφέρον της Ελλάδας, πάνω από την ενότητα του κόμματός του.Να δείξει ότι δεν θα διακινδυνεύσει σε καμία περίπτωση την Ευρωπαϊκή πορεία τηςπατρίδας μας», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καρφίτσα» οκ.Χρηστίδης, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το σχέδιο Grexit βρίσκεταιακόμα πάνω στο τραπέζι. «Υπάρχουν ακόμα αν θέλετε και οι εγχώριοι σύμμαχοίτους, δηλαδή οι οπαδοί της δραχμής στο ΣΥΡΙΖΑ και την Ακροδεξιά», σημειώνει,τονίζοντας από την πλευρά του ότι το ΠΑΣΟΚ, θεωρεί πατριωτικό καθήκον νακρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Αυτή άλλωστε είναι η αιτία του πολιτικού κόστους που κατέβαλε επί πενταετία, υπηρετώντας όπως λέει την μόνη ‘δικαιωμένη εθνική στρατηγική’, αφού σε αυτήν τελικά προσχώρησε τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΑλέξηςΤσίπρας και η περί αυτόν ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ…
 http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...