Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Το ΠΑΣΟΚ κάνει την έκπληξη 10-12%, ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΛΑ.Ε 10%, ΝΔ 20-22%


Εκπλήξεις από τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με αυτές 4 κόμματα καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις και αυτά είναι η Λαική Ενότητα του Λαφαζάνη, η Ενωση Κεντρώων, το ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή.
Η βελτίωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την πιο μεγάλη έκπληξη.
Οι αναλυτές την αποδίδουν στην ενωτική διάθεση της Φώφης, στο κουπί που τραβάει καθημερινά ο Βενιζέλος και στην συνειδητοποίηση ότι ο ΓΑΠ τελικά να μην ήταν και τόσο μνημονιακός σε σχέση με τον Τσίπρα!
Μάλιστα οι ψηφοφόροι βλέπουν θετικά την ιδέα της κοινής καθόδου ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται ανάμεσα στο 24-26%, η ΝΔ στο 20-22%, το ΠΑΣΟΚ στο 10-12%, η Λαική Ενότητα στο 10%, η Χρυσή Αυγή στο 7-9%, το ΠΟΤΑΜΙ στο 4-6%, το ΚΚΕ στο 7%, η Ενωση Κεντρώων στο 4,5%.
Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η BILD, o παραιτηθείς Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μακριά από την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει σήμερα ποσοστό που δεν ξεπερνά το 28%. Στις τελευταίες εκλογές, τον Ιανουάριο του 2015, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν στο 36%.

Η δεύτερη ισχυρότερη εκλογική δύναμη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, παίρνει ποσοστό 25%.

Όπως αναφέρει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, το κόμμα «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη παίρνει ποσοστό 8%.
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με εντολή Ν.Δ λογοκρισία ΕΡΤ σε όλες τις ειδήσεις από την περιφέρεια λόγω Λέσβου

Εδώ και λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι όλων των περιφερειακών Μέσων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ δεν μπορούν να ανεβάσουν καμία απο...