Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Πρώτος στο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, Φιλοτέχνησε το σήμα του νέου κόμματος
“ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ” !

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο επισφράγησε τη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.
Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» δήλωσε:
ΕΒΑΡΕΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ..

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη. «Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει
σκλαβώσει» σημείωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: Πιστεύω επίσης ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται.
ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ..
Εν τω μεταξύ, να αποχωρήσουν άμεσα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία μετέχουν αποφάσισαν στελέχη της Ομάδας 53 στη Θεσσαλονίκη, μετά την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος.
image





Σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της άμεσης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού πόλου.
Υπήρξε και η μειοψηφική άποψη να αποχωρήσουν μεν από τα κομματικά όργανα, αλλά να παραμείνουν για την ώρα στο κόμμα. Διατυπώθηκε, επίσης, η πρόταση για εκλογική συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κι εδώ οι απόψεις μοιράστηκαν υπέρ και κατά. Την Τετάρτη θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.
Στη διάρκεια της συνάντησης στελέχη και μέλη που πήραν το λόγο άσκησαν σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και επισήμαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως τον ήξεραν, «έχει τελειώσει».
http://pitsirikidotnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...