Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Μέσα στις επόμενες ήμερες, πιθανότατα και τη Δευτέρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα, που ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, από στενό συνεργάτη της.
Η πρόεδρος της Βουλής περιμένει μετά τη θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής να κάνει τις επόμενες κινήσεις της, που θα είναι καθοριστικές για το πολιτικό της μέλλον.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμπορευτεί με τη Λαική Ενότητα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ κοντά της φέρεται να είναι ήδη τόσο η Νάντια Βαλαβάνη, όσο και ο Κώστας Ζαχαριάς που χθες ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.


Όσον αφορά την ομάδα των βουλευτών που βρίσκονται κοντά στην πρόεδρο της Βουλής και έχουν ήδη προσχωρήσει στην Λαική Ενότητα δεν αναμένεται να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου άμεσα. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές.
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...