Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ενας στους 5 Ελληνες έχει... θετική γνώμη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!



Ποσοστά αποδοχής διπλάσια του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται να απολαμβάνει η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για τη δημιουργία ξεχωριστού πολιτικού σχηματισμού το οποίο είναι πιθανόν να συμπράξει με τη Λαϊκή Ενότητα.
Στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, το 66,5% κρίνει αρνητικά τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της Προέδρου της Βουλής και τη γενικότερη παρουσία της, αλλά 24,5% την χαρακτηρίζει θετική. Αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εμφανίζεται να έχει ως αρχηγός κόμματος ποσοστό 11,5%.

Ακόμη αρνητικότερη εικόνα σκιαγραφεί η αντίστοιχη έρευνα της Marc για τον Alpha, στην οποία 76,6% χαρακτηρίζει αρνητική ή μάλλον αρνητική την παρουσία της, αλλά θετικά εκφράζεται ένα 20,9%. Η ίδια έρευνα φέρνει τη δημοτικότητα του κ.Λαφαζάνη στο 11,4%.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο κ.Λαφαζάνης έχει δηλώσει ότι η συνεργασία είναι «βέβαιη» και απομένει να αποφασιστεί η μορφή της.
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...