Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αυτόνομα στις εκλογές οι ΑΝΕΛ, ανοιχτοί για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Π. Καμμένος



Αυτόνομα θα κατέβουν στις εκλογές οι ΑΝΕΛ, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, που ανέφερε πως «θέλουμε ξεχωριστή λαϊκή εντολή, αλλά την επόμενη ημέρα, με πολλή χαρά, όπως έχουμε ήδη συζητήσει με τον Πρωθυπουργό, αν το επιθυμεί ο ελληνικός λαός, θα είμαστε μαζί».
Μιλώντας από τη Χίο ο κ. Καμμένος απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα.
Αναφερόμενος, δε, στο νέο πολιτικό σχηματισμό του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι ήταν αυτός που «έριξε» την κυβέρνηση. «Προβλέψεις δεν θα κάνω για το ποιος είναι μπροστά, ποιος είναι πίσω. Συνήθως εμάς μας δίνουν έξω από τη Βουλή και όποτε μας δίνουν έξω από τη Βουλή ερχόμαστε πιο ενισχυμένοι. Θα το αποφασίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες»
επεσήμανε παράλληλα.
Υπογράμμισε, δε, πως μακάρι να μην υπήρχε η έλλειψη της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε αριθμό βουλευτών και να μην χρειαζόταν να κάνουμε εκλογές. «Οι εκλογές ελπίζω ότι θα γίνουν πολύ σύντομα, είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν με όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα» κατέληξε.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...