Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ντάισελμπλουμ: Να συνεχίσει την προετοιμασία η υπηρεσιακή κυβέρνηση - Ξέρει τι κάνει ο Χουλιαράκης


Ο επικεφαλής του Eurogroup,Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να συνεχίσει την προετοιμασία προκειμένου να ανταποκριθεί στους όρους που έχουν θέσει οι πιστωτές της ώστε να παράσχουν ένα πρόγραμμα βοήθειας, κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στη χώρα, έτσι ώστε η διάδοχή της να μην χάσει καθόλου χρόνο.
«Ελπίζω ότι θα –και πρέπει να– συνεχίσουν τις ετοιμασίες, ώστε μια νέα κυβέρνηση να μπορεί να εφαρμόσει αμέσως τα επόμενα βήματα έτσι ώστε να μην χάσουμε καθόλου χρόνο», δήλωσε στο Reuters ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, που είναι επίσης υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, έπειτα από συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου. «Αυτό θα είναι κρίσιμης σημασίας».

Ο επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης είπε πως ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης «ξέρει τι κάνει επειδή ήταν ανώτατος αξιωματούχος στο υπουργείο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο».
http://www.koutipandoras.gr/article/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...