Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η «δημοκρατία» φώναζε,αλλά....


ΗΤΑΝ εξαιρετικά άχαρο για μια εφημερίδα που ήθελε με όλη τη δύναμη της ψυχής της να επιτύχει η Ν.Δ. την ανόρθωση της χώρας (από τα ερείπια του παπανδρεϊσμού), να προβάλλει πρωτοσέλιδα την ανέχεια, τη δυστυχία και τα τεράστια λάθη (;) της συγκυβέρνησης (με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου), προτάσσοντας την αλήθεια, που πονάει, από την εικονική πραγματικότητα, που καλλιεργούσε «επιστημονικά» το Μέγαρο Μάξιμου!
Η «δημοκρατία» -μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα- αισθάνεται απολύτως δικαιωμένη για όσα έγραφε κάθε μέρα και ταυτοχρόνως προβληματισμένη, επειδή δεν εισακούσθηκε (ούτε κατ' ελάχιστον) από τους κατέχοντες την εξουσία, που ξεχάσαν άμα τη ανάληψή της τις 18 σφραγισμένες υποσχέσεις που είχαν δώσει (τον Ιούνιο του 2012) στους απελπισμένους πολίτες του καταστροφικού Μνημονίου.
Ηταν δύσκολο για μια φιλελεύθερη εφημερίδα, που εκδόθηκε για να υπηρετήσει την πατρίδα και μόνον, να βλέπει τον Τσίπρα να υιοθετεί «πονηρά» τις θέσεις της (για να προσεγγίσει τη μεσαία τάξη), τη στιγμή που οι πέριξ του Σαμαρά αδιαφορούσαν (με ύφος Ρωμαίων συγκλητικών), υποδεικνύοντας «άλλον δρόμο», που όλοι διαπιστώσαμε πού οδηγεί!
Η «δημοκρατία», με τη στήριξη (σε πρωτόγνωρες συνθήκες φτώχειας) των χιλιάδων αναγνωστών της, που την πιστεύουν στον αξιακό κώδικά της και τη στηρίζουν, θα συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 -που κυκλοφόρησε- για να αλλάξει (και τα κατάφερε) την ατζέντα του ελληνικού Τύπου! Η μεγάλη παράταξη των «συντηρητικών και μετρημένων» (όπως τραγουδάει ο Σαββόπουλος) θα θριαμβεύσει και πάλι με τη σημαία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, όπως ακριβώς τον όρισε στο συνέδριο της Χαλκιδικής ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής!
Γιατί οι αριθμοί, που ευημερούν, δεν μπορεί να είναι υπεράνω των ανθρώπων, που δυστυχούν. Γιατί η εθνική κυριαρχία δεν παραχωρείται ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου! Γιατί οι ζωές δεν αποτιμώνται με πρωτογενή πλεονάσματα! Γιατί η πληγωμένη Ελλάδα (μας) πρέπει να χαμογελάει! Σε πείσμα όσων τη θέλουν κατηφή, μελαγχολική και χειροπόδαρα δεμένη στην παγκόσμια διακυβέρνηση!
http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...