Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

-Θα προκαλέσω καταιγίδα σαρωτικών μεταρρυθμίσεων στο πελατειακό κράτος


-Λύστε τις ζώνες σας!
Οπως όλα δείχνουν ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπεισε τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει εκ βάθρων το πελατειακό κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων και να κυνηγήσει τους μεγάλους φοροφυγάδες.
-Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν μόνο οι αδύνατοι. Διαπιστώσατε κι εσείς κε Σουλτς ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Η δική μου κυβέρνηση σε αντίθεση με τις προηγούμενες είναι αποφασισμένη να αλλάξει το κράτος και την δημόσια διοίκηση...
Ο Σουλτς από τη μεριά του επαναλάμβανε πόσο ευγνώμων είναι στον Ελληνα πρωθυπουργό για το γεγονός ότι συζήτησαν σε βάθος και ειλικρίνεια όλα τα ανοιχτά θέματα.
.Διαπίστωσα ότι η Ελλάδα επιθυμεί να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ
Για μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της μεταμνημονιακής Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο σαρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα αντιμετωπίσουν τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδα και τόνισε ότι είναι ανάγκη να γίνουν διαβουλεύσεις για μια συνολική και αμοιβαία επωφελή λύση, κάτι που, όπως επισήμανε, χρειάζεται χρόνο.
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανασφάλεια στον ΕΟΔΥ: Φόβοι για «κύμα» της πανδημίας στην Ελλάδα

Σε «κόκκινο συναγερμό» φαίνεται ότι τίθεται ο ΕΟΔΥ καθώς κατά τα φαινόμενα, και μάλιστα ίσως και νωρίτερα από το αναμενόμενο, το δεύτερο κύμ...