Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Λ. Κανέλλη: «Όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι»


Για ανακοπή μίας «ληστείας ψηφοφόρων του ΚΚΕ» έκανε λόγο η υποψήφια στην Α' Αθήνας Λιάνα Κανελλη, η οποία σημείωσε πως «όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι».
Σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ, η κ. Κανέλλη σημείωσε: «Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα... Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει...».
Η βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι' αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο», πρόσθεσε.
Η κ. Κανέλλη επανέλαβε, επίσης, ότι μετεκλογικά, το ΚΚΕ θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια είναι φιλολαϊκά. «Πέντε νομοσχέδια, που θα μοιάζουν φιλολαϊκά θα υπάρξουν...».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κουπόνια για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές -Ποιοι τα δικαιούνται

Ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των λαϊκών αγορών είναι στόχος για το 2020 του προέδρου Δημήτρη Μουλιάτου και του νέου...