Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Μυστήριο με την εξαφάνιση 12 τούρκων τουριστών - τους έψαχναν από... λάθος στην ΠιερίαΠέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση 12 τούρκων τουριστών οι οποίοι αγνοούνται από την Παρασκευή σε ορεινή περιοχή της χώρας.

Οι τουρίστες κάλεσαν τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, ζητώντας βοήθεια.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες.

Ο αλλοδαπός που κάλεσε την Παρασκευή το 112 είπε ότι είναι Τούρκος και ότι βρίσκεται μαζί με 11 ομοεθνείς του σε άγνωστο, χέρσο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Αρχικά από την αναζήτηση του σήματος φάνηκε ότι οι τουρίστες βρίσκονταν σε περιοχή της ορεινής Πιερίας και για τον εντοπισμό τους εστάλησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, τέσσερα της Αστυνομίας και δύο της Θυροφυλακής.

Η αναζήτηση συνεχίστηκε και το Σάββατο αλλά τελικά ακυρώθηκε διότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης και την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε λάθος στον εντοπισμό της περιοχής λόγω «αντανάκλασης του σήματος κινητής τηλεφωνίας».

Πλέον οι 12 αγνοούμενοι αναζητούνται στην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων Εβρου.
http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενισχύει την εργασιακή ζούγκλα με τη μείωση των προστίμων για τις παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας το υπουργείο εργασίας

Στον αστικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, πρόθυμο πάντα να κάνει την τρίχα τριχιά αν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του κεφαλαίου ή της δε...