Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα δηλώνει μετανιωμένη: Αν ζούσα το 1973 θα ήμουν ανάμεσα στους αγωνιστές!


Ο σάλος που προκλήθηκε από την ανάρτησή της στο Facebook φαίνεται πως συνέτισε το 26χρονο μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή που πλέον δηλώνει μετανιωμένη για όσα έγραψε προ ημερών περί μη ύπαρξης νεκρών στο Πολυτεχνείο.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, η Παπαγγελή τρόμαξε με την έκταση που πήρε το θέμα και το σάλο που προκάλεσαν τα γραφόμενα της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της φοβούμενη για όσα άκουσε εναντίον της. Έτσι, τώρα, δηλώνει μετανιωμένη και λέει πως αν ζούσε το 1973 θα ήταν κι αυτή ανάμεσα στους εξεγερμένους φοιτητές. Υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, αφού ουδέποτε είπε ότι δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση των φοιτητών, αλλά ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν έπεσε κανείς νεκρός.

«Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και γιατί κάποιοι θέλησαν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά της», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» φίλος της Ελλης Παπαγγελή, που διατηρεί την ανωνυμία του, αλλά μεταφέρει τη γνώμη της: «Είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να προσβάλει τη μνήμη κανενός νεκρού, τραυματία ή έστω απλά συμμετέχοντος στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Νεκροί υπήρχαν. Οπως υπήρχαν και βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Ελλη και τίποτε άλλο.
Λυπάται για την αναστάτωση που προκλήθηκε και στον κόσμο, αλλά και στο κόμμα της, και θεωρεί ότι έπρεπε να είχε διατυπώσει αλλιώς το κείμενο. Στόχος της ήταν να εστιάσει στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς εκείνη την περίοδο, καθώς και στο τι δημιούργησε, το... μετά του Πολυτεχνείου. Η Ελλη πιστεύει ότι η γενιά του Πολυτεχνείου δυστυχώς κατέστρεψε το μέλλον το δικό της αλλά και τριών γενεών που προηγήθηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου εξαργύρωσε την ιστορία της». Όπως μεταφέρουν οι φίλοι της, η 26χρονη νιώθει τρομοκρατημένη γιατί ακόμη και διαδικτυακά έχει δεχθεί περισσότερα από 500 απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η 26χρονη έχει κλειστεί στον εαυτό της μετά το μεγάλο, ψυχολογικό, λιντσάρισμα που δέχτηκε. Ζει με την μητέρα της, αφού τον πατέρα της τον έχασε πριν από τέσσερα χρόνια, και παραλίγο να χάσει τη δουλειά της μετά το περιστατικό με το Πολυτεχνείο.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...