Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Λοβέρδος για πρόταση Παπανδρέου: Δεν είναι η ώρα


«Δεν ξέρω τι να συγκρατήσω απ’ αυτό το κείμενο που δημοσιεύθηκε. Κατ' αρχάς (ο κ. Παπανδρέου) είδε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Είναι πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργός πριν από λίγα χρόνια. Το ίδιο έκανε και ο κ. Σημίτης, παλαιότερος πρωθυπουργός και παλαιότερος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο έβγαλαν ανακοίνωση. Το θέμα είναι ότι η μία δεν δημιουργούσε προβλήματα και η άλλη μας δημιούργησε ανησυχίες. Και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι της στιγμής, δεν είναι της ώρας», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, προσθέτοντας:
«Δεν είναι ώρα αυτή τη στιγμή ο καθένας μας να λέει όσο και αν είναι σπουδαίος αυτός ο καθένας, όπως είναι ένας πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είναι σπουδαίος, αναντίρρητα, αλλά δεν είναι η ώρα».
«Οι εσωτερικές μας διενέξεις και συγκρούσεις, όσο πολιτικές κι αν είναι, αυτή τη στιγμή δε βοηθάνε», συνέχισε για να συμπληρώσει ότι υπάρχει καιρός μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ν’ ανοίξουν οι σχετικές διαδικασίες.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...