Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Ακόμη και 180ος να είμαι δεν ψηφίζω»


Για μια ακόμη φορά μίλησε σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας για το ζήτημα της εκλογής του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και για τη στάση που κρατά ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του , στον ραδιοσταθμό «Βήμα», ο κ. Πολύδωρας τόνισε πως «το κυρίαρχο είναι πως δεν είμαι δεδομένος. Το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι δεδομένος, ότι αμφιβάλλω αν θα φτάσετε στους 179 ή ακόμη και στον Φεβρουάριο, αμφιβάλλω πώς θα περάσετε την κρίση».
«Εξαρτάται από την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ. Εξαρτάται από την ένταση στο Αιγαίο.Οι περισσότερες πιθανότητες πάνε προς αυτό, ότι δεν θα ψηφίσω. Ακόμη και 180ος να είμαι, υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
http://www.axiaplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...