Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΕΒΕΑ: «Δεν έχει αποτραπεί η χρεoκοπία»

thumb

''O κίνδυνος της χρεοκοπίας δεν έχει αποτραπεί παρά τις θυσίες'' σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κ. Μίχαλος, την Τρίτη με αφορμή την έλευση του νέου έτους 2011.

Ειδικότερα, ο κ. Μίχαλος υπογραμμίζει ότι το 2010 χαρακτηρίστηκε από μια βαθιά οικονομική ύφεση, η οποία έθεσε σε δοκιμασία τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας και το 2011 θα είναι καθοριστική χρονιά για την έξοδο από την κρίση και συνεχίζει: ''Το 2010 πολυάριθμες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους, ή να τη μεταφέρουν στο εξωτερικό, προκειμένου να επιβιώσουν. Χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν. Στη δύσκολη μάχη απέναντι στην κρίση, δεν περισσεύει κανείς. Με ενότητα και σωστές αποφάσεις, η χώρα μας μπορεί να κερδίσει ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.»

Όπως τόνισε ο κ. Μίχαλος, μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποφάσισε για φέτος να ματαιώσει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του που δίδεται με την ευκαιρία του νέου έτους προς τιμήν του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...